Tule mukaan!

Miksi?

Partio on elämys!

On monta syytä liittyä partioon: kaverit, tekeminen, retkeily, kädentaidot, ryhmässä toimiminen, uusien asioiden kokeminen.

Lue lisää partiosta: https://www.partio.fi/tule-mukaan/

Minkä ikäiset?

Partioon voi liittyä kuka tahansa aina ekaluokkalaisista aikuisiin.

Aikuisena partioon: https://www.partio.fi/tule-mukaan/harrastus-aikuiselle/

Jäsenmaksu, leirit ja muut varusteet

Suomen Partiolaisten jäsenmaksu on ensimmäiseltä perheenjäseneltä ja muilta yli 17-vuotiailta 60€ , alle 17-vuotialta hieman alhaisempi. KilPe EI kerää tämän lisäksi omaa jäsenmaksua. Lue jäsenmaksuista: https://www.partio.fi/partiolaiselle/jasenpalvelut/jasenmaksut-ja-laskutus/

Sudenpentupaita maksaa 15€ ja partiopaita tai -mekko maksaa 49€.

Oman lippukunnan/naapurilippukuntien yhdessä järjestämät päivä- ja viikonloppuleirit ovat noin 0-35€/retki. Suuremmat leirit ja kesäleirit ovat kymmenistä euroista pariin sataan euroon.

Varusteita mitä tarvitsee retkillä/leireillä: makuupussi, -alusta, puukko, istuinalusta, ruokailuvälineet, otsalamppu, säänmukaiset vaatteet sekä hyvän kantovälineen. Kiikan Leiripeikot tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden lainata partiokäyttöön esim. rinkkoja.

Taustayhteisö

Taustayhteisö tukee lippukunnan toimintaa esi. avustusten kautta, ja tiloja tarjoamalla.

Samoin kuin monen muunkin partiolippukunnan, myös Kiikan Leiripeikkojen, taustayhteisönä toimii seurakunta.

Sastamalan seurakunnan kanssa tehdään yhteistyötä muun muassa itsenäisyyspäivän kulkuetta toteuttaessa, partiomessua järjestettäessä ja pyydettäessä seurakunnan työtekijää pitämään iltahartaus retkellä tai leirillä.