Partioseikkailu ke 7.8. klo 17-20

07.08.2013 17:00
07.08.2013 20:00

Aikuisille sekä perheille suunnattu partioseikkailu järjestetään keskiviikkona 7.8. klo 17-20 Kiikan Riennon kesäkisojen yhteydessä Kiikan koulun pururadalla. Kiikan Leiripeikot etsii uusia kykyjä joukkoonsa. Toiminnasta kiinnostuneilta aikuisilta ei edellytetä aikaisempaa partiokokemusta, vaan halua toimia vapaaehtoisena lasten ja nuorten kehittävän harrastuksen parissa.

Partioseikkailussa tutustutaan partioharrastukseen sekä mahdollisuuteen toimia partioryhmän vetäjänä. Mukaan ovat tervetulleita kaikki partiosta kiinnostuneet - partiota ennestään tuntemattomista, partiolaisten vanhempiin ja ex-partiolaisiin. Seikkailun aikuisten osiossa tutustutaan partio-ohjelmaan sekä päästään käytännössä kokeilemaan partiotaitoja, kuten kahvin keittoa trangialla sekä ensiaputaitoja. Halutessaan tapahtumassa voi myös ilmoittautua mahdolliseksi partioryhmän ohjaajaksi. 

Kouluikäisille lapsille on luvassa seikkailurata ja alle kouluikäisille lapsille oma temppurata. Seikkailuradalla ja temppuradalla lapset pääsevät muun muassa nikkaroimaan, kiipeilemään ja pelailemaan. 

Tervetuloa kesäkisojen ohessa taikka ihan muuten vain poikkeamaan Partioseikkailuun! Tapahtumaan on vapaa pääsy. 

Järjestäjä: Kiikan Leiripeikot
Lisätietoa: Raija Hituri (raija.t.hituri@kopteri.net, 0505651508)